Primss
četrtek, 15. marec 2018

PRIMSS išče pravnika_co

Primorsko svetovalno središče zaposluje.

V Pravni svetovalnici Primorskega svetovalnega središča, iščemo pravnika_co za delo v obsegu 40 ur na teden. Delo se opravlja v Izoli, občasno v Kopru s predvidenim nastopom dela v aprilu 2018 in trajanjem do decembra 2018 z možnostjo podaljšanja.

Prijava

Prijave zbiramo do petka, 30. 03. 2018 na elektronskem naslovu pravnik@primss.si. Kot veljavno in popolno prijavo bomo obravnavali prijavo prejeto v roku, ki bo vsebovala motivacijsko pismo in življenjepis, kot obvezni sestavini prijave.  

Podroben opis delovnega mesta

Samostojno pravno svetovanje
Izvajanje pravnega svetovanja in pisanja enostavnejših pravnih vlog v sklopu projekta »Brezplačno pravno svetovanje občanom občine Izola«. Pravna vprašanja in primeri se v največji meri nanašajo na področje prava socialne varnosti, izvršilnega prava, obligacijskega prava in delovnega prava.

Izvajanje in koordiniranje projektov
Vsebinska izvedba projektov, priprava dokumentacije za razpise, pisanje delnih in končnih poročil, delo s prostovoljci in promocijske aktivnosti kot pisanje prispevkov za spletno stran in sestava objav za družbena omrežja.

Ostale naloge
V manjšem obsegu se izvajajo tudi druge naloge in opravila skladno z navodili delodajalca.

Zahteve

Strokovne zahteve
Minimalna izobrazba: dipl. prav. (6/II. oz. 7.stopnja).
Potrebno je osnovno poznavanje vseh pravnih področij in pravniška pismenost. Zaželene so delovne izkušnje.

Druge zahteve
Osebnostne: Samoiniciativnost, samostojnost, komunikacijske sposobnosti, kooperativnost, visoka raven profesionalne etike in integritete, sposobnost dela s socialno ogroženimi posamezniki, osebna primernost za delo v nevladnem sektorju.
Dobro poznavanje dela z orodji: urejevalniki besedil, urejevalnik preglednic, urejanje baze podatkov.
Jeziki: dobro poznavanje angleškega jezika in drugega jezika je obravnavana kot prednost.

Zanimivo /povezane novice