Zasebnost in varovanje osebnih podatkov

Na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem (ŠOUP) osebne podatke v skladu s trenutno veljavno zakonodajo že sedaj obdelujemo nadvse skrbno in odgovorno. S prihodom nove Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo skrbnost in odgovornost pri obdelavi vaših osebnih podatkov dvignili na še višjo raven ter vam tako zagotovili večjo varnost.

Evropska unija je pred dvema letoma sprejela Splošno uredbo o varstvu podatkov (bolj znano po kratici GDPR). Nova ureditev na področju uporabe in obdelave osebnih podatkov prinaša številne prednosti za uporabnike. 

Na povezavi TUKAJ je na voljo soglasje za nadaljnjo uporabo vaših osebnih podatkov za obveščanje o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov prek ŠOUPovega informatorja, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo prek izbranih kanalov. 

ŠOUPov INFOrmator vam omogoča, da ste prvi obveščeni o dogodkih, razpisih, štipendijah in ekskluzivnih akcijah, ki jih je mogoče izkoristiti s spremljanjem naših kanalov obveščanja, zato vas prosimo, da soglasje na zgoraj podani spletni povezavi izpolnite in se ponovno vpišete v ŠOUPov INFOrmator. Ostani z nami in uživaj aktivno življenje!

Veljavno Politiko varstva osebnih podatkov najdete tukaj.

Za več vprašanj o vaših podatkih se obrnite na elektronski naslov info@soup.si.