Splošno
torek, 01. marec 2022

ŠOUP za študente pripravil pustno presenečenje!

Na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem smo se izjemno razveselili pusta. Pustni torek smo popestrili vsem študentkam in študentom Univerze na Primorskem. 

Po vseh šestih fakultetah je naša ekipa delila brezplačne krofe, ki so jih študentje sprejeli z velikim veseljem. Razdelili smo kar 1.000 brezplačnih krofov. 

Na takšen način smo polepšali dan vsem, ki študirajo na Primorskem. Gre za tradicionalni projekt, ki ga je ŠOUP izvajal vsako leto v okviru celoletnega projekta PreProstovoljni in smo ga obudili takoj po odprtju države. 

Na ŠOUP smo izjemno veseli, ker bomo lahko v prihodnje za študente pripravljali projekte in aktivnosti v živo. Dopoldanski čas smo študentom polepšali s krofi, zvečer pa jih čaka nepozabno študentsko pustovanje v Bellavita baru. 

Projekt izvaja ŠOUP v okviru projekta PreProstoVoljni, ki ga sofinancira Mestna občina Koper.


Danes zvečer Pustovanje v Bellavita baru!

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) danes zvečer pripravlja tudi veliko pustovanje v Bellavita baru v Kopru.

Več mesecev smo čakali na konec omejitev in v medijih smo izpostavili tudi pomen druženja in zabave, ki jo potrebujejo vsi študenti in mladi po celotni Sloveniji. 

Z veseljem vam sporočamo, da smo odprtje izkoristili za prvi žur! 

Zvečer nas čaka pustovanje, najboljše maske pa bodo tudi nagrajene z zanimivimi nagradami. 

V prihodnjih tednih in mesecih pripravljamo še veliko zanimivih projektov in aktivnosti, ki bodo popestrili študentsko življenje na Primorskem. Spremljajte nas na družbenih omrežjih, da boste pravočasno obveščeni o vseh prihajajočih projektih.