Mednarodno
ponedeljek, 27. november 2023

Novoletna Banja Luka s ŠOUP: 30. 12. - 1. 1. 2024

Še ne veš, kje boš za najdaljšo noč v letu? ŠOUP organizira novoletni izlet v Banja Luko!

  • Destinacija: Banja Luka
  • Datum: 30. 12. 2023 - 1. 1. 2024
  • Cena za eno osebo: 115 €

>> PRIJAVI SE TUKAJ <<

Mesto leži na bregovih reke Vrbas, na kraju, kjer že izgublja lastnosti gorske reke in se nato po ravnini vije do izliva v reko Savo. Obiskati je možno veliko znamenitosti, seveda pa so ena od prvih stvari, ki jih morate tam poskusiti, znameniti banjaluški čevapi. ŠOUP izključno študentom UP omogoča posebno ugodno ceno udeležbe na izlet, in sicer le 115 €.

DAN 1:

Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Pot nas bo vodila mimo Zagreba, vse do Banja Luke, ki nas bo gostila ta nepozabni vikend. Po prihodu sledi ogled mesta z lokalnim vodičem. V dobri uri si bomo ogledali Narodno skupščino Republike Srbske, trdnjavo Kastel, Gospodsko ulico, Banske dvore, Narodno gledališče, cerkev Svete Trojice ... Največ mestnega vrveža je na ulici Kralja Petra v centru mesta, ki je tudi središče nočnega življenja. Sledi namestitev v hostel in priprave na prvi večer v Banja Luki, ki ga bomo preživeli v enem izmed nočnih klubov.

DAN 2:

Po poznem zajtrku sledi prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. V Banja Luki je znan odličen izbor oblačil, ki jih lahko dobite po ugodnih cenah. Za tiste, ki ste željni nakupovalnega vrveža, zanimivih stvari in barantanja, je obisk bližnjega marketa nujen. Do večera uredite še zadnje malenkosti in silvestrovanje se lahko začne. Rajali bomo dolgo v noč ter se veselili novega leta. Na trgu Krajine bo za skok v novo leto poskrbel Željko Samardžić.

DAN 3:

Če se uspete zbuditi pred check out-om, lahko čas izkoristite za zadnje nakupe ali pa kavico z novo prijateljico ali prijateljem, ki ste ga spoznali na izletu. Po check out-u se vkrcamo na avtobus in se počasi odpravimo proti domu. Prihod v Slovenijo je predviden v večernih urah.

Cena vključuje:

  • Prevoz z avtobusom
  • 2 nočitvi v več posteljnih sobah
  • Ogled mesta z lokalnim vodnikom
  • Spremljevalca na poti
  • Stroške organizacije potovanja

Prijava bo popolna, ko bo poravnan znesek izleta.

Prijava je končana, ko opravite plačilo na INFO točki ŠOUP v Kopru. Plačilo lahko opravite vsak delovni dan od 9.00 do 12.00 in od 13.00 do 15.00.

V primeru, da potrebujete dodatne informacije, smo vam na voljo na info@soup.si.