Šport
torek, 13. marec 2018

Nova vadba v sklopu rekreacije UŠZP

Od marca omogočena redna vadba joge.

V sklopu projekta I Am All (Wo)man je Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) v sodelovanju s Simono Glavan, organiziral brezplačno delavnico joge ''Sprostitev telesa=krepitev duga'', ki je potekala v ponedeljek, 12.3.2018 ob 18. uri v prostorih Arene Bonifika v Kopru. Študentke in študentje so zapolnili prostor do zadnjega kotička. Delavnica se je začela s predstavitvijo joge ter pozitivnih učinkov redne vadbe na sproščenost, gibčnost in stabilnost telesa, uma ter duha. Nadaljevali smo s sproščanjem in pripravo na glavni del, ko smo se preizkusili v osnovnih jogijskih položajih – asanah.

Vse, ki bi si želeli redno obiskovati vadbo joge v sklopu rekreativnih dejavnosti UŠZP, vabimo, da se pridružijo vadbeni skupini, in sicer vsak ponedeljek od 18. do 19. ure. Prijave na redno vadbo joge sprejemajo do nedelje 18.3.2018 na prijave@uszp.si.

Mesečni prispevek za člane Zdrava zabava je 12€, študenti 15€, ostali 20€.

V sredo, 14.3.2018, ne zamudite še zadnjo, prav tako zanimivo delavnico projekta I Am All (Wo)man, ki bo potekala v Študentskem centru UP ob 17. uri.