Splošno
sreda, 16. november 2022

Moja strast - Moj biznis

Brezplačna delavnica, ki jo razpisuje Središče Rotunda

V okviru projekta NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih Središče Rotunda razpisuje prvo delavnico za mlade do 29 let, z naslovom Moja strast - moj biznis!

  • Lokacija: Dvorana Središča Rotunda, Destradijev trg 11, Koper
  • Termin: Torek, 22. 11. 2022, 17:00 - 20:00 (4 pedagoške ure z odmorom)

Na brezplačno delavnico se prijavi TUKAJ.


Kaj boš na delavnici počel(a)?

Na delavnici bodo udeleženci preko različnih metod spoznali in odkrili, kako lahko preko lastnih kompetenc in znanj, pa tudi na podlagi svojih lastnosti, ustvarijo svoj posel oziroma odkrijejo svojo strast. Zakaj verjeti vase in kako odkriti svoje potenciale bodo udeleženci obdelali ali dodelali pod vodstvom mentoric, ki so skočile iz »cone udobja« in plavajo v poslovnem svetu ravno zaradi zaupanja vase in v svoje veščine. Marsikomu se zdi, »ah sej to ni mogoče«, pa vendar zaradi trendov, ki nakazujejo, da skoraj nobena »redna oziroma stalna« služba ali delovno mesto ni več »varno«, se zgodi to, da človek pomisli nase. Zazre se vase in ugotovi, da bi bil sam svoj šef. Da je lahko prednost »biti sam svoj šef« še tako mikavna, bo udeleženec preko lastnosti, ki jih podjetnik mora imeti, spoznal, zakaj je odlično, da si ustvari »MOJ BIZNIS!«. In ja »MOJA STRAST« je ključnega pomena…

Kaj boš pridobil(a)?

Ob koncu programa je cilj ta, da bodo udeleženci zaznali lastne kompetence in lastnosti, s katerimi bodo lahko razmišljali o vzpostavitvi lastnega posla oz. še bolje lastne blagovne znamke. Cilj te delavnice je tudi ta, da si udeleženci začnejo zaupati in verjeti vase.

Več na spletni strani sredisce-rotunda.si

Na brezplačno delavnico se prijaviš na tej povezavi.