Splošno
torek, 12. februar 2019

Café Evropa

Pogovorni večer z Goranom Vojnovićem.

Europe Direct Koper-Capodistria vabi na drugi pogovorni večer iz cikla treh, poimenovanih Café Evropa, ki bo v sredo, 27. februarja 2019, ob 18. uri v prostorih PiNE.

Od januarja do aprila 2019 bodo organizirali cikel treh pogovornih večerov poimenovanih Café Evropa. Njihov namen je javnost aktivirati, spodbuditi kakovostno razpravo o evropskih volitvah in izzivih, s katerimi se srečuje EU in se odzvati na aktualne razprave o EU.

Gost večera bo Goran Vojnović, filmski režiser in pisatelj, s katerim bodo govorili o medkulturnosti, strpnosti, enakosti in sobivanju v Evropi.

Goran Vojnović je filmski režiser in pisatelj, ki je posnel dva celovečerna filma in napisal tri romane. Že skoraj deset let objavlja tedensko kolumno v Dnevnikovem Objektivu. Trenutno piše scenarij za strip in besedilo za gledališko predstavo. Živi in dela v Ljubljani.

Dogodek je brezplačen. Mesta so omejena. Udeležbo je potrebno potrditi na spletnem obrazcu najkasneje do torka, 26. februarja 2019 oz. do zapolnitve prostih mest.