Sociala

Kulturna 10ka

Prihaja kulturna osvežitev!

Dobrodošlica študentom 2012 - 2013

V sklopu Resorja za socialno in študentsko problematiko ŠOUP se bo do konca leta 2018 izvajal nov projekt imenovan Kulturna 10ka.

"Ker si želimo, da bi se študentje pogosteje udeležili kulturnih in glasbenih dogodkov, bomo od marca do konca decembra 2018 izbrali 10 prireditev, za katere menimo, da spodbujajo kulturno udejstvovanje ali omogočajo zabavno ter aktivno preživljanje prostega časa, ter študentom ponudili brezplačne vstopnice," sporoča Kristina Taja Grünfeld, sekretarka za socialno in študentsko problematiko ŠOUP.

Izbrani dogodki bodo sproti objavljeni na spletnih in družbenih omrežjih ŠOUP v obliki nagradne igre. V slednji lahko sodeluje vsak študent, ki bo komentiral in všečkal objavo igre na družbenih omrežjih ŠOUP.

Za vsak izbrani dogodek bomo izžrebali dva nagrajenca, ker pa je v dvoje (ponavadi) zabavneje, bo vsak nagrajenec za dogodek prejel 2 vstopnici.

Ne pozabite, če niste izžrebani prvič, brez skrbi, poskusov boste imeli 10.

Veliko sreče in ne pozabite spremljati objave o prireditvah, za katere si bo moč priboriti vstopnice do konca projekta! Predlagamo tudi, da obiščete Facebook stran ŠOUP in na gumbu Všečkano označite Prikaži kot prvo (primer: slika spodaj). 

Projekt je sofinanciran s strani Mestne občine Koper.

ŠOUP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamuditi