Mednarodno
sreda, 30. december 2015

Te zanima delo v Palermu?

PiNA Terminal, v sodelovanju s partnerji iz Italije, išče kandidata/-ko za 9-mesečno Evropsko prostovoljno službo (EVS) v Palermu.

Trajanje prostovoljne službe: 1. marec–30. november 2016
Starost: 18–30 let
Lokacija: Palermo, Italija
Tema: delo z migranti (otroci, mladostniki in odrasli)

Projekti je financiran iz programa Erasmus+. Udeležba v EVS je za prostovoljca brezplačna. Med svojim bivanjem v tujini ima prostovoljec/-ka urejeno nastanitev, zdravstveno zavarovanje, jezikovni tečaj, prevoze na delo in prehrano, prostovoljec/-ka pa je upravičen/-a tudi do mesečnega dodatka (žepnine).

Več informacij o projektu: KLIK                                     

Poleg tega, da je v materialnem smislu za prostovoljca poskrbljeno, pa EVS mladim omogoča predvsem neformalno izobraževanje in življenjsko izkušnjo v mednarodnem okolju, ki nadgrajuje poklicne veščine in kompetence prostovoljca, in tako prispeva k njegovi zaposljivosti. Pri prostovoljcih povečuje občutek solidarnosti, razvija njihove družbene veščine in spodbuja aktivno vključevanje v družbo.

Zainteresirani/-e pošljite svoj življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku na terminal@pina.si do vključno ponedeljka, 28. decembra 2015. V zadevo sporočila napišite “EVS Palermo”, datoteke pa poimenujte ime_priimek_CV in ime_priimek_ML.