Interesne dejavnosti
ponedeljek, 16. oktober 2023

Študentje napolnili koprsko Taverno!

V sredo, 11. oktobra 2023 je v Kopru potekal STAND UP večer z Gašperjem Bergantom in gosti, ki ga na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem pripravljamo že četrto leto zapored. 

Na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem menimo, da je pomembno, da za študente v prvem študijskem mesecu pripravimo pester in zanimiv program. Veseli nas izjemen odziv študentov, ki jih je bilo v Taverni okrog 300.

Stand up je bil za študente povsem brezplačen. 

Poleg Gašperja Berganta sta na oder stopila še Alen Mastnak in Alen Borišek. V dobri uri in pol so se študenti nasmejali in sprostili ob zabavnih pripovedih nastopajočih stand up komikov.

Veseli nas, da smo stand up večer uspešno izvedli že četrtič in vsem študentom, ki so se udeležili želimo uspešno študijsko leto! 

Nekaj foto utrinkov stand up večera je na voljo v galeriji. 


Dogodek se izvaja v sklopu projekta Kulturna 10ka, ki je sofinanciran s strani Mestne občine Koper.


Vse študentke in študente vabimo tudi na Oktoberfest – Brucovanje ŠOUP, ki bo v Music Parku Dekani v Bivjah. Brucovanje bo potekalo v sredo, 18. oktobra. Študenti si lahko vstopnice po znižani ceni zagotovijo prek aplikacije VALÚ, na dan dogodka pa bodo vstopnice na voljo po ceni 8 evrov. Za študente bo organiziran tudi brezplačen avtobusni prevoz. Vse informacije o dogodku so na voljo na FB in IG strani ŠOUP. Upamo, da se vidimo v čim večjem številu! 

oktoberfest

Zanimivo /povezane novice