Sociala
ponedeljek, 10. oktober 2022

ŠOUP uspešno pripravil še en STAND UP večer za študente

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) je uspešno organizirala Dobrodelni STAND UP večer za študentke in študente Univerze na Primorskem ter za študente in študente Fakultete za pomorstvo in promet Univerze v Ljubljani.

ŠOUP je tudi v preteklih letih, ob začetku novega študijskega leta, organiziral STAND UP večere, ki so navdušili mnoge študentke in študente. 

Na takšen način bruckam in brucem izrečemo dobrodošlico ter pokažemo, da je ŠOUP organizacija, ki skrbi za različne vrste projektov. 

Na STAND UP večeru, ki je bil tokrat dobrodelne narave, saj smo skupaj z Dobrodelnim društvom Petka za nasmeh, zbirali prostovoljne prispevke za socialno ogrožene študente, je nastopil Ranko Babić, ki je več kot uro zabaval obiskovalke in obiskovalce. 

Predstavil nam je svojo legendarno stand up predstavo "Kriza srednjih let"

Večera se je udeležilo več kot 250 študentov in zelo nas veseli, da zanimanje za tovrstne dogodke iz leta v leto narašča. 

Poskrbeli smo, da je bil vstop za študente brezplačen. Zahvaljujemo se Ranku Babiću, ki je poskrbel za nepozabno zabavo in obljubljamo še veliko zabavnih dogodkov tekom celotnega študijskega leta. 

"Dogodek je bil nepozaben. ŠOUP že tradicionalno pripravlja STAND UP večer ob začetku novega študijskega leta in tokrat je bil interes bruck in brucev ter vseh ostalih študentov res izjemno velik. Ko sem se ozrl po Taverni in videl nabito poln prostor sem bil izredno vesel. Namen študentske organizacije je, da pripravlja projekte in aktivnosti, ki so zanimivi za študente in to nam je s tem dogodkom zagotovo uspelo." - Jure Ciglar, predsednik ŠOUP