Izobraževanje
torek, 28. november 2017

Predstavitev: Toronto Business Academy

Poslovna poletna šola se vsako poletje odvija v samem centru največjega kanadskega mesta - Toronta.

Če si naveličan šolskih klopi in imaš občutek, da živiš v okolju, kjer se stvari dogajajo prepočasi, če ti je všeč dinamika in stimulativno okolje, potem ne zamudi enkratne priložnosti, da uresničiš svoje potenciale.

Toronto Business Academy v sodelovanju s Študentskim svetom UP Fakultete za management in Študentsko organizacijo Univerze na Primorskem (ŠOUP) vabi na predstavitev poslovne poletne šole Toronto Business Academy, ki bo potekala v sredo 6. decembra 2017 ob 12. uri na UP Fakulteti za Management v predavalnici B6 (Trg Brolo 12, Koper).


Toronto Business Academy je poletna poslovna šola, ki je namenjena združevanju študentom različnih študijskih smeri iz celega sveta, ki se zavedajo pomena poslovnih znanj na področju svojega poklica. 3-tedenska poslovna poletna šola se vsako poletje odvija v samem centru največjega kanadskega mesta - Toronta.

Na programu boste spoznali najnovejše podjetniške trende in obiskali nekatere največje svetovne korporacije, kot so Twitter, LinkedIn, Toronto Stock Exchange in Bank of Montreal. Toronto Business Academy so do sedaj obiskali udeleženci že iz več kot 30 različnih držav in 4 različnih kontinentov, kar je odlična priložnost za navezovanje stikov po celem svetu.

Obiščite predstavitveno predavanje, kjer vam bodo ambasadorji programa in pretekli udeleženci skozi svoje izkušnje predstavili svojo pot v Toronto in udeležbo v poslovnem programu. Seznanjeni boste z vsebino programa, obštudijskimi dejavnostmi v Torontu, potjo v Toronto, možnostmi pridobitve štipendije, organizaciji, itd.

Spremljaj tudi Facebook dogodek: Klik

Zanimivo /povezane novice