Splošno
petek, 01. oktober 2021

Pozdrav predsednika ŠOUP bruckam in brucem na Univerzi na Primorskem

Danes se je začelo novo študijsko leto, ki bo za študente prav gotovo precej drugačno od preteklega. Dogajanje v Kopru je bilo zelo pestro, kot se spodobi za prvi študijski dan.

ŠOUP je v sodelovanju s podjetjem Malinca na Titovem trgu delil brezplačne palačinke, prav tako pa so študenti brucke in bruce sprejeli na naši stojnici. 

Na Fakulteti za Turistične študije v Portorožu je predsednik ŠOUP Jure Ciglar skupaj z rektorico Univerze na Primorskem prof. dr. Klavdijo Kutnar in županom občine Piran Đeniom Zadkovićem pozdravil brucke in brucke, ki so stopili na svojo študijsko pot.

Predsednik je v govoru poudaril pomen študentskega organiziranja in spomnil na to, da so študentske organizacije v preteklem študijskem letu vedno stale ob strani vsakemu študentu pri nas. Predstavil je delovanje ŠOUP ter bruckam in brucem zaželel uspešno študijsko leto.

»Veseli me, da bomo v Kopru lahko ponovno začutili tisti pravi študentski utrip in res sem vesel, da smo študijsko leto pričeli v živo. Bruckam in brucem, pa tudi ostalim študentom, želim čim več uspehov na fakulteti in jih vabim, da se udeležijo naših dogodkov, ki jih pripravljamo v prihodnjih dneh. Verjamem, da bomo skupaj popestrili obštudijsko življenje v Kopru. Dobrodošli!« - Jure Ciglar, predsednik ŠOUP