četrtek, 20. maj 2021

Online degustacija piv

Online degustacija piv - ODPOVEDANO

Online degustacija piv je zaradi nepredvidljivih zdravstvenih okoliščin izvajalca ODPOVEDANA. 


Žal nam je, da tokratnega dogodka zaradi izrednih okoliščin ne bomo mogli izvesti, vsekakor pa v prihodnje načrtujemo še veliko različnih dogodkov.

Vabljen/a, da nas spremljaš na naši spletni strani in na socialnih omrežjih ter se nam pridružiš pri kakšnem drugem dogodku.

----------

ŠOUP je za študentke in študente Univerze na Primorskem pripravil spletno degustacijo piv v sodelovanju s kraft pivovarno TEKTONIK! Čas je, da vas, pred začetkom izpitnega obdobja, popeljemo skozi različne okuse piv!

Obvezna je predhodna prijava preko spletnega obrazca, ki ga najdeš na spodnji povezavi: https://forms.gle/9vDuHHRoEJLU7sFN7

Cena paketa piv in kozarca je SAMO 3 eur!

Degustacija piv bo potekala 4. 6. 2021 ob 20. uri preko spletne platforme ZOOM. Povezavo bodo udeleženci prejeli na dan dogodka. 

PRIJAVA JE ZAKLJUČENA S PREVZEMOM PAKETA IN PLAČILOM KOTIZACIJE (3 eur) NA INFO TOČKI ŠOUP. Število paketov je omejeno.

Prevzem in plačilo bo mogoče opraviti 2. in 3. junija od 9. do 12. ure ter od 13. do 15. ure.

Vsem, ki se boste udeležili dogodka, bomo kotizacijo povrnili.

Študenti boste za plačilo kotizacije prejeli paket štirih različnih piv, ki jih bo zagotovila kraft pivovarna Tektonik. Degustacijo bo vodil strokovnjak za pivo, v paketu pa boste prejeli tudi primerne kozarce za degustacijo.

Vse informacije boste po prijavi prejeli na svoj e-poštni naslov. Za vse dodatne informacije pa nam lahko pišete na e-pošto info@soup.si



Zanimivo /povezane novice