Splošno
sreda, 09. marec 2022

Odpri vrata HR karieri – prijavi se na HR Starter!

Si želiš delati v HR, pa ne veš, kje, kdaj in kako začeti? Potem beri dalje.

ManpowerGroup Slovenija v partnerstvu z organizacijo HR World organizira program HR Starter, ki je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom. Cilj programa je opolnomočenje vas, mladih talentov, da pridobite znanja in veščine in si odprete vrata za delo na področju upravljanja s človeškimi viri. 

V preteklih letih so na projektu sodelovali predavatelji in mentorji iz najuspešnejših podjetij v regiji, ki so z mladimi talenti delili svoje bogate izkušnje in znanja s področja HR (LIDL Slovenija, Outfit 7, Microsoft, Kuehne+Nagel, Steklarna Hrastnik, Coca-Cola, NLB, Phillip Morris, Erste Bank).

Program HR Starter se bo letos odvijal od 5. aprila do 26. maja, preko spleta, v 6-ih izobraževalnih dneh in 8-ih skupnih srečanjih, s prisotnostjo več kot 40-ih kadrovskih strokovnjakov ter pod vodstvom mentorjev iz Slovenije in drugih držav v regiji. Rdeča nit tako predavanj, kot mentorskih srečanj in skupinskih srečanj, bo predvsem pridobitev uporabnih in praktičnih znanj iz HR.  

Projekt se izvaja v več državah v regiji (Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija) in ga je do sedaj uspešno zaključilo že več kot 300 mladih talentov. Dobra novica je, da jih je večina svojo karierno pot nadaljevala v oddelkih upravljanja s človeškimi viri ter dobila svojo prvo prakso ali službo že kmalu po koncu projekta. 

Je to tvoja odskočna deska za vstop v HR svet? Preberi si več o programu na spletni strani ManpowerGroup in se prijavi!