Splošno
petek, 25. marec 2022

Natečaj za mlade kreativce

Natečaj za mlade kreativce je odprt do 13. maja!

31. Slovenski oglaševalski festival vse mlade do 13. maja vabi k prijavi na natečaj za izbor Mladih kreativcev 2022.

Zmagovalni par bo odpotoval v Lizbono, kjer se bo med 1. in 4. novembrom 2022 brezplačno udeležil mednarodne konference WEB SUMMIT. Da bo doživetje še lepše, bosta zmagovalca prejela vsak 500 evrov žepnine.

Natečaj za mlade kreativce je odprt do 13. maja!

Ponovno je tu neprecenljiva priložnost, da se mladi talenti na najpomembnejšem festivalu kreativnih komunikacij predstavite stroki.

Kaj je novega? Nagrada! Zmagovalni par bo odpotoval v Lizbono, kjer se bo med 1. in 4. novembrom 2022 brezplačno udeležil mednarodne konference WEB SUMMIT. Da bo doživetje še lepše, bosta zmagovalca prejela vsak 500 evrov žepnine, ki jo podarja NLB.

Pravila igre ostajajo enaka – po uvodnem brifu boste morali v 24 urah zasnovati integrirano digitalno kampanjo, ki bo odgovorila na predstavljene izzive partnerja Zavarovalnice Triglav. Najboljši pari boste v ožjem izboru pred žirijo in sotekmovalci predstavili svoje rešitve, najboljše trije pa celo na velikem odru 31. SOF-a!

Prijave na mk@sof.si se sprejemajo do 13. maja oz. do zapolnitve mest.


Koga morate prepričati?

Zmagovalni par bo izbrala petčlanska žirija, ki ji bo predsedoval Tine Lugarič, soustanovitelj in kreativni direktor studia Trampolin.

Pri ocenjevanju konceptov integriranih digitalnih kampanj se mu bodo pridružili:


Zanimivo /povezane novice