Splošno
četrtek, 27. september 2018

Najbolj pomembna informacija za bruce je ...

... kako si skrajšati čas vpisa na bone?

Fakulteta, novo mesto, bivanje od doma in milijon novih informacij je za novopečene študente prava mora. Kaj je najboljši nasvet, ki ga bruci lahko dobite, da bo prvi teden minil brez zapletov?

Kako in kje se vpisati v sistem subvencionirane študentske prehrane, itak!

Kdor se prvič vpisuje v sistem, se mora najprej vpisati preko spletne strani Šudentske prehrane TUKAJ. Spletna stran je lahko čez dan precej obremenjena, zato se poskusi že doma ali telefona vpisati izven uradnih ur Točk SŠP. Ob vpisu prejmeš kodo (lahko tudi narediš posnetek zaslona in pokažeš referentki ob vpisu na Točki SŠP).

S seboj prinesi veljavno osebno izkaznico in potrdilo o vpisu (original, ne kopije).

Točka SŠP v Kopru se nahaja v Študentskem centru Univerze na Primorskem na Čevljarski ulici 27 v Kopru, celoten seznam pa najdeš tukaj.

Ostale pomembne informacije za bruce najdeš na zavihku INFO BRUC.

Kaj pa zabava?

Prvi spoznavni večer študentov UP bo 1.10.2018 v Generation bar & pub, ne zamudi niti 21. Jesenske Čiste 10ke in Brucovanja 17.10.2018. :)

Kaj dogaja na Obali?

Najbolj aktualne novice študentske obalne scene so na voljo na naših družbenih omrežjih Facebook, Instagram in TwitterPriporočamo tudi, da se vpišeš ŠOUP INFOrmator, na katerem preko elektronske pošte obveščamo o o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo.