Splošno
četrtek, 28. februar 2019

Na karierni sejem s KCUP in CVZU UP PEF

Za študente brezplačen prevoz na Karierni sejem MojeDelo.com.

Karierni center UP (KCUP) in Center za vseživljenjsko učenje UP PEF (CVZU UP PEF) vabita vse študente UP na karierni sejem MojeDelo.com, ki bo potekal v četrtek, 7. marca 2019, v Novi Gorici (Medpodjetniško izobraževalni center - MIC).

Za študente je organiziran brezplačen avtobusni prevoz iz Kopra v Novo Gorico in nazaj (odhod ob 12.30 z avtobusne postaje Ovisse - pri Generation bar, povratek ob 17.00). Potrebna je predhodna prijava preko e-prijavnice.

Na kariernem sejmu se bodo predstavljali različni delodajalci in agencije za posredovanje dela, brezplačno se boste lahko udeležili tudi predavanj, na katerih boste prejeli najnovejše informacije o zaposlovanju.

Facebook dogodek: Klik

Aktivnosti CVZU UP PEF na sejmu

Celoten pogram je objavljen TUKAJ 

Izpostavljeno predavanje: Kakšne kompetence potrebujemo na sodobnem trgu dela? 
Predavatelj: dr. Dejan Hozjan (koordinator mag. štud. prog. Izobraževanje odraslih in razvoj kariere) Predavalnica: Medpodjetniško izobraževalni center - MIC
Ura:16.00–16.45

Opis predavanja
Vstop na trg dela se ne začne le z zaključeno diplomo, ampak se je potrebno nenehno izobraževati in pridobivati vedo nove in nove kompetence. Ob tem pa se pojavlja vprašanje, kakšne kompetence sploh pridobivati ter kako se lahko sami lotimo razvijanja kompetenc, da bomo zanimivi za delodajalce in pripravljeni na nenehne spremembe na trgu dela. V okviru predavanja bomo oblikovali izhodišče za razmislek o lastnih kompetencah, ki jih že imamo. Hkrati pa bomo predstavili način za lastno načrtovanje razvijanje kompetenc.