Sociala
ponedeljek, 22. november 2021

Mala pozornost za veliko veselje

Tudi študentje sodelujemo v projektu 'MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE', ki letos poteka od 15. novembra do 5. decembra 2021.

Ana Petrič z ekipo DEOS Center starejših Notranje Gorice z našo pomočjo namerava narisati nasmehe na obraze starejših in prižgati iskrice v njihovih očeh. Cilj je zbrati 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starejših, ki bivajo v domovih in centrih za starejše po Sloveniji.

Vse, kar nas prosijo je, da napišemo kratko pismo ali voščilnico z lepimi željami in pozitivnimi mislimi. Pomembno je, da je napisano na roke, črke pa morajo biti dovolj velike in berljive. Zaželeno je, da na praznično voščilo tudi kaj prilepimo ali narišemo, da bo res nekaj posebnega. 

Ob tem pozivamo vse študente, da svoja pisma in voščilnice oddajo na INFO točki ŠOUP do 2. decembra 2021.

Voščilnico oz. pismo prinesi na ŠOUP, kjer te pri INFO pultu čaka škatla, kamor odložiš svoje izdelke, mi pa jih bomo kasneje predali Ani Petrič, organizatorki iz DEOS Center starejših Notranje Gorice.

V kolikor ti voščilnice in pisma ne uspe oddati na INFO točko ŠOUP, jih lahko pošlješ tudi direktno na naslov:

''MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE'', Ana Petrič, DEOS Center starejših Notranje Gorice, Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice.



Projekt izvaja ŠOUP v okviru projekta PreProstoVoljni, ki ga sofinancira Mestna občina Koper.