Splošno
petek, 19. oktober 2018

Krila tvoji zabavi z Red Bull Krpanom

Preveri, kako pripeljati Red Bull Krpan na tvoj žur!

Že res, da je poletja konec, a prava žurerska sezona se šele začenja. Letošnjo jesen ti na pomoč pri organizacij epske zabave lahko priskoči Red Bull Krpan.

Spet je tisti čas v letu, ko noč počasi dobiva svojo moč. Oktober je mesec, ko študenti vseh vetrov bučno proslavljamo začetek novega semestra skupnih dogodivščin v tem krasnem obdobju, ki mu pravimo študentsko življenje.

Zdaj je treba doživeti vse, za kar kasneje ne bo časa oziroma se ne bo spodobilo. Na “bucket list-u”, vsekega pravega študenta se tako nemalokrat znajde tudi točka “organiziraj žur vseh žurov”, ki ga boste s prijatelji, cimri in naključnimi mimoidočimi pomnili za vedno.


Predstavljaj si, da te omejitve ne bi obstajale… veselica s harmoniko sredi Pohorja ob 11.00 ali pa glasen Deep House set ob sončnem vzhodu na Debelem Rtiču? Ni problema!

Letošnjo jesen vam na pomoč pri organizaciji epske zabave na še bolj epski lokaciji priskoči Red Bull Krpan!

Red Bull kdo? Red Bull Krpan je 4-kolesni posebnež, posebej opremljen zato, da lahko zabavo priredi kjerkoli in kadarkoli. 4x4, 150 konjev, JBL ozvočenje, Pioneer Dj oprema in še bi lahko naštevali.

Red Bull Krpana lahko podrobno spoznaš tukaj (klik).

Kaj moram narediti, daRed Bull Krpan priskoči na pomoč našemu žuru?

Predstavi svojo idejo na krilazabavi.redbull.com Najboljših pet predlogov se bo iz ideje spremenilo v resničnost!