Splošno
torek, 16. maj 2023

Kaj nas še čaka v maju?

V preteklem mesecu smo na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem, v okviru vseslovenske študentske krvodajalske akcije, pod sloganom »Častim 1/2 litra!« izvedl krvodajalsko akcijo na Primorskem. Kri je darovalo približno 300 študentk in študentov!

krvodajalska 1

Poleg torkovih študentskih zabav, smo se družili tudi na četrtkovih družabnih večerih v naših prostorih v centru Kopra. Tukaj smo izvedli še predavanje Kako do prve zaposlitve.

Pretekli mesec pa je zagotovo poskrbel tudi za mlade kulturne navdušence. 

Na večeru improvizacij so se predstavili študenti UP, ki v tej sezoni obiskujejo gledališki trening Gledališča Koper. Kulturni teden s ŠOUP pa je študentkam in študentom omogočil brezplačni vstop v obalne kulturne ustanove.

Kaj še pripravljamo v mesecu maju?

Konec meseca pripravljamo noro zabavo v Centru športov na Mivki v Kopru. Za otvoritev poletja je tu Mokra Čista 10ka!

mokra cista 10ka 1 

Dogajanje bo zanimivo za vse študentke in študente, saj pripravljamo zabavne igre, dobro glasbeno vzdušje, odbojko na mivki in še veliko več. 

Dogodek bo potekal 31. maja od 15. do 20. ure na Odbojkarskih igriščih na Koprski promenadi. 

V videu si poglej, kako smo se imeli lansko leto.

Študentom je zagotovljeno prijetno in pestro popoldne polno zanimivega dogajanja in nepozabne zabave. Vstop je brezplačen!

Spremljate nas lahko tudi na socialnih omrežjih in ujamete kakšno nagradno igro. Aktivno smo prisotni na Facebooku, Instagamu in TikToku.