torek, 30. marec 2021

Info točka ŠOUP Koper ZAPRTA

Info točka ŠOUP bo od 1.4. do 8.4. zaprta.

Zaradi ukrepov omejevanja širjenja bolezni COVID-19 bo od 1.4. do 8.4.2021 zaprta tudi Info točka ŠOUP Koper.

Info točka ŠOUP bo za namen urejanja subvencionirane študentske prehrane (SŠP) odprta v petek, 9.4.2021, po obvezni predhodni najavi na prehrana@soup.si.

Študenti, ki potrebujejo pomoč pri urejanju SŠP za prvi vpis in zaradi menjave mobilne številke, bodo lahko, po predhodni najavi, osebno obiskali Info točko Koper. Za osebni obisk točke se je obvezno potrebno najaviti na prehrana@soup.si, nakar bo prijavljeni/a prejel/a potrditev obiska in uro (med 11. in 12. uro).

Za informacije smo na voljo po telefonu 031 452 000, in sicer vsak delovnik med 12. in 14. uro, elektronski pošti info@soup.si ali družbenih omrežjih (kontakt).

Urejanje SŠP preko spleta

V letošnjem letu je prišlo do sprememb pri vpisu študentov, ki so že v sistemu subvencionirane študentske prehrane (SŠP). 

Študenti, ki ste že vpisani v SŠP, za podaljšanje pravice ne potrebujete osebno obiskati točk SŠP, temveč lahko pravico podaljšate preko aplikacije SŠP ali spletne strani www.studentska-prehrana.si s potrditvijo, da želite tudi v tem letu koristiti pravico do SŠP.

Zanimivo /povezane novice