Predsednik
sreda, 26. september 2018

#imakemysoup

Študentke in študenti, pozdravljeni in dobrodošli na Obali.

Študentsko organiziranje je namenjeno temu, da popestri in izboljša izkušnjo študija vsem študentom in študentkam v slovenski Istri. 

ŠOUP je tukaj za nas, študente! Želimo si biti odprti in povezovati ter ustvarjati dobre projekte. Pri teh projektih lahko sodeluješ tudi ti! Postani del naše ekipe in skupaj bomo izboljšali študentsko življenje na Primorskem.

Na ŠOUP je dobrodošel vsak dijak in študent, ki bi rad kvalitetno izkoristil svoj prosti čas in z njim doprinesel študentskemu ali dijaškemu življenju na Obali, kot tudi pridobil nova znanja, veščine in kompetence.

S sloganom #imakemysoup želimo sporočiti predvsem to, da vsi, ki študirate na Obali lahko sooblikujete obštudijske dejavnosti v Kopru, Izoli, Portorožu … Sami ste odgovorni za okolje, v katerem boste živeli, sami lahko veliko naredite na področju neformalnega izobraževanja.

Želim si, da bi mladi postali aktivni, kritični in kreativni del naše družbe. Mi smo tisti, ki bomo skozi čas spremenili Slovenijo in življenje v njej. Mi smo tisti, ki lahko marsikaj spremenimo tudi pri starejših generacijah.

Študentski center Univerze na Primorskem je stičišče idej, kreativnosti, kritičnosti in družbene odgovornosti. Hkrati je tudi stičišče dobre ekipe, sodelavcev, prijateljev in ljudi, ki si želijo nekaj spremeniti v lokalnem okolju. To je mesto, ki je namenjeno dobrim projektom in spodbuja odprto razmišljanje.

Vsi, ki si želite biti del ekipe na ŠOUP-u in soustvarjati projekte in aktivnosti ter vsi, ki imate idejo o nekem super projektu, pa ne veste natančno, kako bi se tega lotili, nas lahko kontaktirate preko spleta, e-pošte ali pa nas obiščete v Študentskem centru Univerze na Primorskem. Dobrodošli!

Jure Ciglar,
predsednik ŠOUP

Zanimivo /povezane novice

02.10.2017

#imakemysoup

Študentke in študenti pozdravljeni in dobrodošli na ŠOUP-ovi spletni strani.

30.12.2016

Predsednikovo voščilo

Zaključuje se leto 2016 in z njim se končuje tudi eno poglavje našega življenja. Ob tej priložnosti bi rad, da se...