Splošno
četrtek, 14. junij 2018

GorA Rocka 2018

Rockamo dobrodelno!

Še slaba dva tedna nas ločita do začetka največjega dobrodelnega rock festivala pri nas! Festivala, ki ga poganja 250 prostovoljcev. Festivala, na katerem nobena natakarica, redar ali pobiralec smeti za svoje delo ne želi prejeti plačila! Prihaja GorA RockA!

Izkupiček festivala bo tudi letos, kakor do sedaj, namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam. V vseh letih obstoja festivala smo podarili že 106.323,54 evrov! Tudi letos podpiramo projekt Botrstvo v Sloveniji, kot donator meseca junija. Z našo zgodbo so se že lani poistovetili tudi poslušalci radija Val 202, ki so vodji festivala Jerneju Kendi podelili naziv Ime tedna.

Znani so dnevi nastopov vseh nastopajočih


Tresla se bo gora, špilal se bo rock, od 22. do 25. junija na Šentviški planoti v okolici Tolmina

Obiskovalci festivala GorA RockA bodo tudi letos deležni nizkih cen vstopnic in brezplačnega kampiranja. Rokerji bodo lahko tudi letos, vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom odlične rock glasbe in čarom predalpskega okolja. Poleg odličnega glasbenega programa organizatorji pripravljajo tudi nepozaben dnevni program s kulturnimi in športnimi vsebinami.

GorA Rocka pa bo odmevala tudi v letu 2018. Organizatorji napovedujejo, da bo 14. GorA RockA srečna in... udarna.