Mednarodno
petek, 14. februar 2014

Face the food: Predstavitev italijanske kulinarike z degustacijo

Parlare Italiano? Pasta? Pizza? Insieme? Si? No? Tutto! Grazie!

V okviru projekta Face the food, katerega namen je med drugim širiti znanje o mednarodni kulinariki in kulturi posameznih držav, pripravljamo prve dneve mednarodne kulinarike, ki bodo tokrat osredotočeni na bližnjo Italijo.

V torek, 18. februarja 2014 ob 19. uri v prostorih Labirinta (Čevljarska ulica 9, Koper) pripravljamo prestavitev italijanske kuhinje, po kateri sledi degustacija izbrane jedi. Slednja bo v kulinaričnih dneh (17.2.2014 – 28.2.2014) na voljo študentom po subvencionirani ceni v okviru subvencionirane študentske prehrane, kot tudi ostalim po redni ceni.

Ci vediamo nel Labirinto, Ciao Bella!

Zanimivo /povezane novice

ŠOUP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamuditi