Šport
petek, 18. maj 2018

DUP v futsalu

Državno univerzitetno prvenstvo.

Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 v Ljubljani bo v četrtek, 24. maja 2018, gostil Državno univerzitetno prvenstvo v futsalu 2017/18, ki ga bo organizira Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA).

Udeleženci se bodo pomerili tako v ženski (študentke) kot v moški (študenti) kategoriji.

Na tekmovanju bodo lahko sodelovale univerzitetne ekipe, ki jih prijavijo članice SUSA ter univerzitetne ekipe, ki jih prijavijo univerze z območij, na katerih članice SUSA ne delujejo. Ekipo bodo sestavljali študentje iz istega univerzitetnega središča. Člani oziroma članice ekip bodo lahko tudi študenti samostojnih visokošolskih zavodov po sklepu IO SUSA.

Iz vsakega univerzitetnega središča bo lahko nastopila ena ekipa. Ekipa bo štela najmanj 5 in največ 12 igralcev ter najmanj 1 in največ 4 spremljevalce.

Tekmovanje bo potekalo od 10. do predvidoma 16. ure. Ekipe se bodo morale akreditirati najkasneje pol ure pred prvo tekmo v dvorani, kjer se bodo izvajale tekme.

Izvajalec tekmovanja bo Športna zveza univerze v Ljubljani, vodja tekmovanja pa Dragan Rajkovič.

Obvestilo o žrebu bo objavljeno 21. maja, žreb tekmovanja pa bo potekal 23. maja 2018.

Ekipna prijava je bila mogoča do 20. aprila 2018, številčne prijave bomo sprejemali do 18. maja 2018, individualne pa še na dan tekmovanja.

Študentski šport podpirajo Fundacija za šport, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Študentska organizacija Slovenije, STA potovanja in športni dnevnik EKIPASN