Šport
petek, 02. junij 2023

Dobili smo najboljše igralce in igralke na mivki

Državno univerzitetno prvenstvo je za nami

V sredo 31.5.2023, smo v Kopru v centru športov na mivki, dobili najboljše igralce in igralke letošnjega državnega Univerzitetnega prvenstva v odbojki na mivki.

Spremljali smo napete dvoboje in odlično igro tekmovalcev in tekmovalk, ki so predstavljali svoje Univerze. Tekmovanja so se udeležili predstavniki in predstavnice Univerze na Primorskem, Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru. V moški konkurenci se je pomerilo 6 ekip, v ženski pa 5. Na igriščih je bilo krasno poletno vzdušje, moderna igrišča v Kopru pa so omogočila kvalitetno igro ekipam. Dobro voljo in zagretost ekip je bilo čutiti skozi celotno tekmovanje, ki smo ga uspeli zaključiti v športnem in pozitivnem duhu,  s slavnostno podelitvijo, kar na samih igriščih.


Rezultati:
🏐Odbojka na mivki (moški):
🥇Univerza v Mariboru 1
🥈Univerza v Ljubljani 1
🥉Univerza v Ljubljani 2
🏐Odbojka na mivki (ženske):
🥇Univerza v Ljubljani 1
🥈Univerza v Ljubljani 2
🥉Univerza v Mariboru 1


Zahvaljujemo se vsem študetkam in študentom za udeležbo in za krasno vzdušje, ki so ga pričarali na igriščih. Zahvale tudi sodnicam, gledalcem in vsem ostalim sodelujočim, ki so poskrbeli, da je dogodek potekal v pozitivnem duhu in nam bo ostal v lepem spominu!

Zahvaljujemo se Slovenski Univerzitetni športni zvezi, Športni zvezi Univerze v Ljubljani, Univerzitetni športni zvezi Maribor, vsem trem Univerzam, Mestni občini Koper, Fundaciji za šport, Ministrstvu za vzgojo in izobraževanje in Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport, za sodelovanje in sofinaciranje dogodka.


Se vidimo naslednje leto!


dup2023 odbojkanamivki  85


Pamela Jere
 Nastja Bučak https://www.facebook.com/media/set/?set=a.706480024778480&type=3

Dogodek je bil sofinanciran s strani Mestne občine Koper.