Interesne dejavnosti
torek, 19. junij 2018

CMoKFEST 2018

Pester začetek poletnih počitnic.

V sodelovanju s CMK barom, Klubom študentov občine Koper, Primorskim svetovalnim središčem, Študentsko organizacijo Univerze na Primorskem in Društvom Animov pripravlja mladinski festival CMoKFEST 2018 in Pozdrav poletju 2018.

Festival se bo odvil od 26. do 29. junija v prostorih Centra mladih Koper in na različnih lokacijah po Kopru. CMoKFEST kot festival glasbe, umetnosti, športa, druženja in zabave prinaša pestro dogajanje za mlade in manj mlade. Namen festivala je ponuditi mladim vsebine, ki jih v tem okolju pogrešajo in popestriti začetek poletnih počitnic.

Glasbeni program: v torek bosta CMK razburkali rock/ punk skupini REPETITOR (Srbija) in KULTUR SHOCK (ZDA). V sredo bodo na začetku semedelske promenade nastopili mladi obalni kantavtorji JAKOB KOBAL, LANA PETROVIC ter KIM BABIČ (Llama's friends). Četrtek bo CMK z rimami in beati napolnil KLEMEN KLEMEN. Festival bomo zaključili z  BMX in skate session na Ukmarjevem trgu, kjer bosta za glasbeno ozadje poskrbela DJ-a ČUNFA (Koper) in DIESIS (Trst).

V izjemno bogatem spremljevalnem programu, ki ga najdete v priponki, ne bo manjkalo ustvarjalnih vsebin. Med njimi naj omenimo grafitiranje semedelskega podhoda, poslikava sten CMK-ja, Živa knjižnica, tekmovanje v video igrah, boljši sejem za mlade, risanje na prostem ...

Živa knjižnica
Poslikava podhoda: Zgodovina Kopra v barvah
CMoKFEST 2018
Pozdrav poletju 2018


Zanimivo /povezane novice