Interesne dejavnosti
petek, 11. januar 2019

Avdicije na Radiu Študent

Zavod Radio Študent razpisuje avdicije za spikersko, tonskotehnično in videoprodukcijsko službo.

Zavod Radio Študent, najbolj iskriv in bojevit študentski medij, ki bo leta 2019 obeležil 50. obletnico neprenehnega oddajanja, razpisuje avdicije za spikersko, tonskotehnično in videoprodukcijsko službo. Prijavite se do 27. januarja 2019!

 Iščejo se radijski napovedovalci!

Na avdicijo za napovedalke/napovedovalce oz. spikerice/spikerje se prijavite tako, da pošljete svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in datum rojstva) Službi za napovedovanje Radia Študent na naslov avdicija.szn@radiostudent.si.

Veselijo se tonskih tehnikov!

Na avdicijo za tonske tehnice in tehnike se prijavite tako, da svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov, datum rojstva) pošljete na naslov Tonsko tehnične službe Radia Študent: avdicija.ttrs@radiostudent.si.

Veča se videoprodukcijska sila Radia Študent!

Na avdicijo za člane Radiotelevizije Študent (video ekipe Radia Študent, ki se bavi z video produkcijo živih koncertov in drugih video vsebin, ki se odvijajo na RŠ ter video streami) se prijavite tako, da svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov, datum rojstva in predhodne izkušnje z video produkcijo) pošljete na naslov avdicija.rtvs@radiostudent.si.  

Več info na spletni strani Radia Študent ali na Facebook dogodku.

Zanimivo /povezane novice