četrtek, 08. marec 2018

I Am All (Wo)men

iamallwomen

Vsi se dnevno soočamo s pritiski; šola, družina, opravki, služba, zdravje, prosti čas in nenazadnje še videz. Vsepovsod vidimo, kako naj bi morali izgledati, z dejanskimi merami, obliko postave in najmanjšimi podrobnostmi. A ni treba, da je temu tako.

Za projektom I Am All (Wo)men stojita dve mladi ženski, ki sta se odločili poskrbeti za spremembo miselnosti in širjenju ideologije o sprejemanju svojega videza, ki kljubujejo standardom, ki jih je vzpostavila (trenutna) družba, tako za ženske kot za moške.

Nataša Mernik in Katarina Mljač, ustanoviteljici projekta I Am All (Wo)men:Družba bo vedno postavljala nerealne standarde. Žalostne in prestrašene ljudi je veliko lažje voditi kot samozavestne, srečne posameznike. Naš cilj je preglasiti glas družbe, oziroma ustvariti novo družbo z novim glasom. S pozitivnim, iskrenim sporočilom in realnimi standardi.

Srečanje, na katerem bosta Nataša in Katarina povedali več o projektu in fotografiranju, ki deluje kot sprožilec body positivity gibanja, bo potekalo ob dnevu žena, 8. marca 2018, ob 17. uri v prostorih Študentske organizacije Univerze na Primorskem (Čevljarska 27, Koper).