Splošno
torek, 03. september 2019

SpeakUp 2020

Pokaži svoj pogum!

Dogodek SpeakUp!, ki ga izvaja Zavod Ypsilon, se bo v letu 2020 zvrstil že sedmič, ponovno pa ga je inspiriral in ponosno podprl Lidl Slovenija.

Že sedem let tako delijo zgodbe, ki jih navdihujejo, življenjske poti, ki kažejo rast in hrabrost, iščejo modrosti, ki omogočajo, da iz dneva v dan rastemo. Sedmi dogodek SpeakUp! pa želijo obogatiti z življenjsko zgodbo izjemnega posameznika, katerega zgodbe še ne poznajo! Iščejo zgodbo posameznika, ki je na svoji življenjski poti izkazal izjemno hrabrost, prestopil cone udobja in tako izkazal svoj pogum. Zato vas izzivajo, da si drznete pokazati svoj pogum širši javnosti!

Kaj je pogum zate? Kako ga izkažeš? Kakšne modrosti je življenje naučilo tebe? Drzni si svojo zgodbo deliti z njimi in poteguj se za mesto govornika na dogodku SpeakUp! 2020 Zaupaj v svoj pogum!

Zakaj? 

  • priložnost, da predstaviš svojo zgodbo in preko nje navdihneš več kot 400 posameznikov
  • profesionalen trening javnega nastopanja
  • odlična promocijska in mreženjska priložnost
  • za obogatitev življenjepisa, ki te bo sigurno izpostavila potencialnim delodajalcem
  • za dokaz samemu sebi, da zmoreš
  • praktična nagrada
  • pridružil se boš družbi skupini izjemnih posameznikov, ki so na dogodku SpeakUp! nastopili v prejšnjih letih (Carl Honore, Dejan Zavec, Aljoša Bagola …)

Kako? 

Prijaviš se lahko preko spodnjega obrazca. Prijave so odprte do polnoči 8. 9. 2019! Po poteku tega roka bo strokovna komisija pregledala prispele prijave in najbolj izstopajoče povabila k vstopu v drugi krog izbora, ki bo vključeval kratko, 2-3 minutno video predstavitev. Najbolj navdihujoči posamezniki bodo povabljeni k sodelovanju v končnem izboru, kjer se bo mogoče strokovni komisiji s svojo zgodbo predstaviti v živo. Prav vsak korak izbora vas bo vabil iz tvoje cone ugodja in na vsakem koraku bo potrebno pokazati svoj pogum!