Šport
sreda, 02. junij 2021

Turnir odbojke na mivki

Vonj po poletju in Mokri čisti 10ki!

Junij je čas opravljanja izpitov. Ne pozabimo, da po dolgotrajnem učenju, naše telo in možgani potrebujejo osvežitev, popestritev. Prepričani smo, da je šport še vedno najboljša izbira. Pa dodajmo še toplo vreme, svež morski zrak, mivko, dobro družbo in učinek bo optimalen. Pozdravimo poletje na športen način, naj duh Mokre čiste 10ke! ponovno zaživi, letos v malo bolj prilagojeni obliki.

Na peščenih igriščih Centra športov na mivki v Kopru pričakujemo velik obisk študentov in študentk, ki lahko vsak ponedeljek in sredo koristijo brezplačne termine odbojke na mivki. Zato bomo v ponedeljek, 21.junija 2021, poletje pozdravili s študentskim turnirjem trojk - Mokra čista 10ka! 

Turnir organizirata Študentska organizacija Univerze na Primorskem in Univerzitetna športna zveza Primorske. Tekmovanje bo potekalo po pravilih za turnirje odbojke na mivki. Tekmovalni sistem bo določen glede na število prijavljenih ekip. Število ekip je omejeno na 10 (čistih 10k :)

Prijave zbiramo do 20.6. 2021 na prijave@uszp.si
 Vsako ekipo sestavljajo 3 igralci/igralke, ne glede na spol in fakulteto. Ekipe tekmujejo v enotni konkurenci.

Turnirja se lahko udeležijo študenti, člani s kartico programa Zdrava zabava. Udeležba je brezplačna. Članstvo lahko še vedno uredite na ŠOUP info točki ali nam pišite na info@uszp.si..


Pohitite in si zagotovite svoje mesto na turnirju. Zabavno bo za igralce in gledalce. Le udeležiti se je treba.

Se vidimo!

Prireditev je sofinancirana s strani MOK.