Šport
torek, 25. oktober 2022

Prvi 3x3 turnir sezone je za nami!

Udeležba več kot odlična

Včeraj, 24.10.2022, se je v telovadnici STŠ v Kopru, odvil prvi turnir v 3x3 košarki v letošnjem študijskem letu. Navdušenje nad otvoritvijo sezone je bilo več kot očitno, saj se je na turnirju pomerilo kar 11 ekip, od tega nekaj starih znancev, veliko pa novih nadobudnežev, ki so se z borbenostjo trudili prevzeti nazive najboljših.

Spremljali smo zanimive dvoboje in zagriženo borbo do zadnjega žvižga sodnikov. Igralci so poskrbeli za atraktivne napade, borbene obrambe in kar nekaj odličnih metov za 3 točke, ki so predvsem v finalnem dvoboju odtehtali v prid najboljši ekipi.


Končni vrstni red:

1. mesto: Špricmen

2. mesto: Markovec City

3. mesto: Bricklayers

Ostale ekipe: Small Ball, Maslinki, Mešanci, Akroni, AJ TI, Švagljići, Fireball, Fudbaleri


Komentar igralca najboljše ekipe:
"Na turnir smo sicer prišli malo skeptični, ker nam je rezerva odpovedala in smo bili samo trije, smo pa sicer vsi trije bivši soigralci tako da nekaj uigranosti je vseeno bilo. Tekom trunirja smo se namučli, predvsem v obrambi, kar mislim da nas je pripeljala do finala, kjer smo z organizirano igro tako v obrambi kot v napadu prisli do zmage. Odločilni so bili tudi meti za tri točke, predvsem od soigralca Robija v finalu. Moram pohvalit kolektivnost in borbeni duh celotne ekipe. Na splošno pa je bil zelo dober turnir, lepo je videti da se je 11 ekip prijavilo, upam da bo še naprej tako." Martin Plahuta - ekipa Špricmen


Hvala vsem za enkratno otvoritev turnirjev v sezoni 2022/23 in se vidimo na naslednjem turnirju, 28.11.2022. Le kdo bo takrat najboljši?