Šport
torek, 26. november 2019

Nova vadba za imetnike kartice Zdrava zabava

Si pripravljen/a na krožno vadbo?

Imetniki kartice Zdrava zabava pozor! Za vas pripravljamo novo vadbo!

Vadba, kjer se boste počutili kot v družbi prijateljev. Ne bo se vam ljubilo domov, ob povratku pa boste veseli, da ste bili tam in naredili nekaj zase. Dinamična skupinska (krožna) vadba je namenjena študentkam in študentom ter zaposlenim Univerze na Primorskem. 

Poudarek je na pravilni izvedbi vaj, intenzivnost in številu ponovitev. Vadba bo sestavljena iz elementov športnih in vsakodnevnih aktivnosti. Vključevala bo aerobne in anaerobne vaje, s katerimi vzdržujemo moč, gibljivost, hitrost ter vzdržljivost.

Te še nismo prepričali?! Naj dodamo, da bo vadba prilagojena vsakemu posamezniku, zato nas bo v skupini največ 15, vabljeni in dobrodošli ste vsi, popolni začetniki, rekreativci in športniki. In naj poudarimo, da bo krožna vadba za imetnike kartice Zdrava zabava popolnoma brezplačna! Ja, prav ste prebrali, brezplačna!

Srečevali se bomo vsako sredo, v telovadnici Gimnazije Koper, na Goriški ulici 9a, 6000 Koper. Vadba bo potekala od 20.00 do 21.30. Prvič bomo vadili 4.12.2019 ob 20.00!

Ker je število mest omejeno zbiramo prijave, do ponedeljka 2.12.2019, na prijave@uszp.si.

Mi komaj čakamo, pa vi? :)

UŠZP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamudit