Šport
petek, 28. februar 2020

Najboljši se bodo za naslov prvakov potegovali v Mariboru

Turnir v namiznem tenisu in badmintonu.

V četrtek, 27. 2. 2020, sta v telovadnici STŠ potekala turnirja v namiznem tenisu in badmintonu. Tudi tokrat nam je po zagrizenih dvobojih uspelo dobiti najboljše igralce, ki bodo predstavljali UP na državnem univerzitetnem prvenstvu (DUP) v Mariboru.

Na tokratnem turnirju je največ spretnosti z loparjem za namizni tenis pokazal Davor Pejakić, ki je tako zasedel 1. mesto, brez enega poraza na turnirju. Na drugo mesto se je z nekaj spretnimi potezami uvrstil Peter Cividini Peloza, tretje mesto pa je osvojil Alen Dizdarević. 

KONČNI REZULTAT:
1. mesto - Davor Pejakić
2. mesto - Peter Cividini Peloza
3. mesto - Alen Dizdarević

Med turnirjem v badmintonu smo spremljali pravo športno poslastico. Sodelujoči študentje so pokazali veliko spretnosti in borbenosti prav za vsako točko. Tako smo po napetih dvobojih in ob spremstvu odličnih potez, dobili zmagovalca turnirja. Prvo mesto je po odlični igri osvojil Uroš Sajič. Drugo mesto in srebro je tokrat osvojil Erik Jurešič, tretje mesto pa je pripadlo predstavniku Erazmovcev, Adamu Lipki. 

KONČNI REZULTAT:
1. mesto - Uroš Sajič
2. mesto - Erik Jurešič
3. mesto - Adam Lipka

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za udeležbo in prikazano odlično igro, zmagovalcem pa iskrene pohvale in čestitke. Držimo pesti za odlične uvrstitve na DUP v Mariboru, ki bo potekalo 25. 3. 2020! :)