Šport
torek, 26. oktober 2021

3x3 Piran 2 slavil v Kopru

Turnirji v košarki 3x3

V ponedeljek, 25.10.2021, je v sklopu jesenskih turnirjev v 3x3 košarki 2021, potekal prvi turnir v telovadnici Srednje tehniške šole v Kopru. 

Ponovno smo imeli lep obisk ekip, ki so se med seboj pomerile v tej vznemirljivi in dinamični igri. 

Uvodni del tekmovanja so ekipe odigrale vsaka z vsako. Glede na število osvojenih zmag pa sta sledili tekmi za 3. mesto in finale.

Turnir se je začel in zaključil z dvobojem med ekipama 3x3 Piran 2 ekipo MC. V prvi tekmi je MC zmagal s 15:9. Siniša Miličević, Matej Teo Klepač, Tine Petrič iz ekipe 3x3 Piran 2 je poraz motiviral, da so iz tekme v tekmo izboljšali svojo uigranost ter v finalnu slavili z rezultatom 16:12. Nasprotniki, Leon Antonić, Alan Pehlič, Devin Knapič in Jan Barbarič, so z izrazito borbenostjo ves čas poskušali prevzeti vodstvo, a so tokrat morali priznati premoč. 

Vzdušje v dvorani je bilo veselo, saj so igralci res uživali v igri in bili zadovoljni, da ponovno potekajo turnirji 3x3, ki so jih nestrpno čakali dobro leto.


Končni vrstni red:

1. mesto: 3x3 Piran 2

2. mesto: MC

3. mesto: KK Špric

4. mesto: Chicago fools

5. mesto: Ankletaker




Verjamemo, da bodo vse ekipe ponovno postavile na preizkušnjo svoje košarkarsko znanje in športno srečo na naslednjem turnirju, ki bo potekal novembra v Piranu.

Promocijska aktivnost je sofinancirana s strani MOK.