Sociala
ponedeljek, 08. maj 2017

Z zdravim zajtrkom v letošnji Zdravi maj

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) letos prireja že 13. Zdravi maj, ki bo potekal med 8. in 31. majem na različnih lokacijah po Kopru in Portorožu. Mesec zdravja se pričenja v ponedeljek, 8. maja in torek, 9. maja, med 9. in 11. uro, z zdravim zajtrkom pred fakultetami Univerze na Primorskem.

Vse do 31. maja bodo sledile različne športne aktivnosti, delavnice in predavanja, s katerimi bodo udeležence aktivno spodbujali k zdravemu načinu življenja. Osrednji dogodek bo potekal v torek, 23. maja od 16. ure dalje v Taverni in Carpacciovem trgu v Kopru.
 

Celoten program Zdravega maja 2017 TUKAJ.

 

"Letošnji Zdravi maj pričenjamo na način, kot bi se moral pričeti naš vsakdanjik, z zdravim zajtrkom. Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, a mu zaradi hitrega načina življenja, premalokrat posvečamo pozornost," sporoča Kristina Taja Gruenfeld, sekretarka resorja za socialno in študetsko problematiko ŠOUP in dodaja:"Vabim vas, da se udeležite tudi ostalih aktivnosti, ki smo jih v tem mesecu pripravili za vas. Prepričana sem, da se bo za vsakega našlo kaj zanimivega. Želim vam, da skupaj z nami zakorakate aktivno in zdravo v letošnji Zdravi maj."

 

Več o zdravem zajtrku in živi energiji, ki ga ta prinaša, preberi TUKAJ.

 

Projekt je finančno podprla Mestna občina Koper. 

 

Partnerji projekta:

- Primorsko svetovalno središče Koper,

- Univerzitetna športna zveza Primorske,

- PreProstoVoljni,

- Kolesarsko društvo Raketa,

- Klas Koper.