Šport
četrtek, 31. marec 2016

Slovenski študenti tečejo: postani del študentske ekipe UP!

Ni lepšega, kot teči za dober namen! Slovenski študenti smo znani po tem, da veliko časa namenimo športnim aktivnostim, še posebaj teku. Za kaj ne bi izkoristili priložnosti in poleg tega, da naredite nekaj zase, naredili še malenkost za nekoga drugega. Nekoga, ki se bo s tvojo pomočjo mogoče nekoč tudi sam udeležil dobrodelnega teka.

Wings for Life World Run namreč ni le tek, je tek s posebnim namenom: 100% delež štartnine se nameni za raziskave poškodb hrbtenjače, zaradi katerih so mnogi obtičali na invalidskem vozičku. V prvih dveh letih je tekačem in donatorjem v 30 državah sveta uspelo zbrati več kot 7 milijonov EUR.

Da bo premagovanje kilometrov lažje in bolj zabavno se pridruži eni od univerzitetnih ekip (Univerza v Lubljani, Mariboru in Univerza na Primorskem) ali pa kar sam ustanovi svojo ekipo, tako kot jo je Društvo študentov farmacije Slovenija, ki že 3. leto zapored izboljšujejo svoj rezultat.

Povabi svoje prijatelje in se skupaj prijavite, kjer za študente velja nižja štartnina kot za ostale tekmovalce. Študentje vplačajo 20 EUR in se prijavijo preko SOU Sport Ljubljana ali Zdrava Zabava Maribor!

Več informacij dobiš na spletni strani www.wingsforlifeworldrun.com/si, kjer lahko ustvariš svojo skupino in k premagovanju kilometrov povabiš svoje sošolce. Več kot vas bo, boljši rezultat lahko dosežete v skupinski tekmi!