Splošno
ponedeljek, 22. avgust 2016

Prijave v študentski dom Villa Domus v polnem teku

V Kopru se z novim študijskim letom odpira nov zasebni študentski dom Villa Domus, ki ga upravlja Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP). Danes so se za študente odprle prijave za bivanje v domu.

Študentski dom Villa Domus se nahaja le streljaj od centra Kopra. Zaznamujeta ga monden izgled in odlična lokacija v neposredni bližini mestnega jedra in Univerze na Primorskem ter ostalih fakultet. Od doma imate le nekaj minut peš do slikovitega Titovega trga, mestne plaže, znamenitih koprskih vrat Muda, Gledališča Koper in mestne knjižnice. V neposredni bližini so nakupovalna središča, gostinski obrati in kavarne, ponudniki subvencionirane študentske prehrane, pralnica, trgovina z živili, banka, frizerski salon in zasebni zdravnik.

Dom bo živel dvojno življenje, v času med oktobrom in junijem bo študentski dom, v poletnih mesecih pa hostel.

V študentskem domu je na razpolago 69 ležišč v 34 sodobno opremljenih garsonjerah. Garsonjere imajo sodobno opremljeno mini kuhinjo, spalnico in kopalnico, v domu pa je na voljo tudi brezplačen WiFi. V sklopu objekta bosta delovala tudi študentska restavracija in bar.

Prijave za sprejem v dom so že v polnem teku. Vso dokumentacijo in še več informacij najdete na spletni strani www.villa-domus.si oz. na Facebook strani.