APZ UP
petek, 16. september 2016

Generalka APZ UP pred nastopom v Grčiji

APZ UP pred odhodom na tekmovanje v Grčijo vabi na generalko pred Stolno cerkvijo na Titovem trgu.

Pevci Akademskega pevskega zbora Univerze na Primorskem (APZ UP) se v soboto, 17. 9. 2016, odpravljamo na koncertno-tekmovalno turnejo v Grčijo, kjer bomo nastopili na 5. Mednarodnem zborovskem tekmovanju "Music&Sea" v Paraliji. Na poti se bomo ustavili tudi v Skopju (Makedonija), kjer bomo v nedeljo izvedli celovečerni koncert v katedrali Presveto Srce Isusovo. V sredo, 21. 9. 2016, pa bomo nastopili na tekmovanju, in sicer kar v dveh kategorijah; tako v kategoriji mešanih zborov, kot tudi v kategoriji folk glasbe.

 

Da pa bomo na pot odšli res dobro pripravljeni, bomo v soboto, 17. 9. 2016, imeli generalkoNajprej bomo prvi del tekmovalnega programa, ki ga bomo predstavili v kategoriji mesanih zborov zapeli v stolni cerkvi na Titovem trgu takoj po maši, od 19.30 ure dalje, od 20.00 ure naprej pa nam lahko v primeru lepega vremena priluhnite še pred stolno cerkvijo na Titovem trgu, kjer bomo predstavili drugi del programa, in sicer predvsem slovenske narodne, namenjene tekmovanju v kategoriji folk glasbe.

 

Vsekakor se nam obeta lep večerni trenutek, katerega ne gre zamuditi. Vabljeni, da nam prisluhnite, nato pa nam lahko pomahate v slovo ter nam zaželite srečno pot in veliko uspeha na tekmovanju.

 

V pričakovanju, da se vidimo...

 

APZjevke in APZjevci

 

Zbor lahko na potovanju spremljate na Facebook strani APZ UP ali na blogu Kje so moje note?