Splošno
ponedeljek, 03. oktober 2016

Collegium podarja: Knock out ski opening v Franciji!

ŠOUP in Collegium Mondial travel za dobrodošlico ob začetku študijskega leta pripravljajo nagradno igro! Kako sodelovatI? Klikni in poglej.

Katere 3 dogodke organizira ŠOUP v oktobru?

 

Odgovor na nagradno vprašanje zapišeš na listek, skupaj z imenom in priimkom ter tvojim kontaktom, prinesi na ŠOUP v boben za žrebanje.

 

Vsak dan bomo v času od 4. do 7. oktobra 2016 med vsemi, ki sodelujete v nagradni igri za glavno nagrado Collegium-a izžrebali še pet nagrajencev, ki bodo prejeli ŠOUP skodelice. Nagrade je možno prevzeti na Info točki ŠOUP ob delovnem času do 31. oktobra 2016.

 

Dobitniki ŠOUP skodelice:

4.10.2016: Urh Markelj, Andreja Trček, Pia Jagodic, Eldin Hadžić in Kristjan Bajec.

5.10.2016: Katarina Grjanc, Viki Šuligoj, Melika Lulić, Darjo Žejn in Tjaša Pečečnik.

6.10.2016: Tadej Grbec, Denis Salkić, Sara Ražnjević, Renato Sever in Edi Gljuščič.

7.10.2016: Liza Kokole, Gašper Kragelj, Špela Trobis, Nika Tavcar in Karmen Jeraj.

 

Glavno nagrado prejme Jaka Kutin!

 

Žrebanja nagrad si je možno ogledati na Facebook strani ŠOUP.

 

PROJEKTI V OKTOBRU 2016

 

1. ČASTIM ½ LITRA! (krvodajalska akcija)

Sama akcija bo potekala vsak dan od ponedeljka, 10. 10., do petka, 14. 10., od 8h do 12h v Splošni Bolnici Izola. Vsak študent bo deležen darila v obliki nekaj malih praktičnih daril, možnosti pridobitve cenejše ISIC mednarodne študentske izkaznice, prvih 100 pa bo dobilo še prav posebno darilo. Študenti, ki darujejo kri, prav tako dobijo od SB Izola potrdilo o udeležbi, ki jih za tisti dan opraviči vseh obveznosti na fakulteti ter kosilo. Vsak dan bo organiziran prevoz, prijave bomo zbirali prek obrazca, ki je dostopen TUKAJ. Spremljaj Facebook dogodek TUKAJ.

 

2. FRIVOLUS – FESTIVAL ULIČNIH UMETNIKOV

Frivolus je festival ulične umetnosti, kjer poklicni umetniki in skupine, ki delujejo zunaj komercialnih gledališč in cirkusov, izvajajo svoje performanse na ulici. V sodelovanju z Mestno Občino Koper se bo festival letos prvič odvil v Kopru med 14. in 16. oktobrom 2016. Na Titovem, Gortanovem in Prešernovem trgu se bodo čez dan odvijale brezplačne predstave. Dopoldanske bodo namenjene otrokom, popoldansko-večerne pa odraslim. S festivalom želimo širiti kulturo ulične umetnosti in jo približati širši javnosti. Spremljaj Facebook dogodek TUKAJ ali obišči spletno stran www.frivolus.si.

 

3. JESENSKA ČISTA DESETKA

 

Je tradicionalno medfakultetno športno-zabavno tekmovanje v desetih različnih športnih disciplinah, ki se odvija na Rektorjev dan - predavanj prost dan za vse študente Univerze na Primorskem. Dogodek bo potekal v sredo, 19. oktobra med 8.00 in 18.00 uro v športni dvorani Bonifika v Kopru. Študentje UP, Univerze v Novi Gorici in Fakultete za pomorstvo in promet UL se bodo preizkusili v fizični pripravljenosti, prebrisanosti in iznajdljivosti, poleg tega pa se bodo predvsem družili in zabavali. Prijave za skupinske športe se bodo zbirale na infotočki ŠOUP od 1. do 17. oktobra. Letošnji dogodek bomo popestrili s ŠOUPBazarjem, na katerem se bodo predstavile številne organizacije in  podjetja, ki so za študente še kako pomembna. www.uszp.si