Izobraževanje
torek, 13. november 2018

Startup vikend novih tehnologij

Najbolje ocenjene ideje oz. rešitev bodo prejele denarno nagrado.

Ste željni podjetniških izzivov in želite razviti podjetniško idejo, s katero lahko prispevate k razvoju podjetniške kulture v Mestni občini Koper in širše?

Vabimo vas na StartUp vikend novih tehnologij, ki bo potekal od 15. do 17. novembra 2018, v Centru mladih Koper (Gregorčičeva 4, Koper). Mladim do 35. leta bo ponujena priložnost, da v svojih idejah in rešitvah izkažejo inovativnost in tržno usmerjenost. Glede na ponujene izzive, boste pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo uspešnih podjetnikov, razvijali poslovne modele, produkte ali storitev.

Izzivi, katerih se lahko lotite:
1. Digitalna obogatitev Čudolandije,

2. Virtualna Pretorska palača,

3. Sladka Istra – obogatitev z digitalno tehniko,

4. Zgodovinski razvoj mesta Koper,

5. Glem – center podeželja.

Udeležili se boste lahko tudi delavnic o novih tehnologijah z demonstracijo (Arduino, VR, 3D prinitng, blockchain in pitching).

Prva najbolje ocenjena ideja oz. rešitev bo prejela denarno nagrado v višini 1000 evrov, druga 300 evrov in tretja 200 evrov. Vse nagrade so v bruto znesku.

Program vikenda najdete TUKAJ. Prijave se zbira na spletnem obrazcu, do vključno torka, 13. novembra oz. do zapolnitve prostih mest. Pohitite število mest je omejeno!

Dodatne informacije: info@mladi-koper.si