torek, 05. maj 2020

Korak za korakom do diplome

diploma diplomiranje

Resor za izobraževanje in študentsko svetovanje Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP) pripravlja spletno predavanje za študente, ki se pripravljajo ali pričenjajo pisati zaključna diplomska dela na izbrani fakulteti.

Naj diplomska naloga postane lažje dosegljiv cilj!

Diplomska ali zaključna naloga bo s pomočjo predavanja postala lažje dosegljiv cilj, saj se boste prijavljeni seznanili s koristnimi nasveti, ki vam bodo nedvomno pomagali pri uspešnemu pisanju diplomske naloge. Ob podanem praktično uporabnem znanju, se boste tako lahko korak za korakom lažje približali želenemu cilju in uspešno zaključili študij. 

Na brezplačnem spletnem predavanju Korak za korakom do diplome, ki bo potekalo v torek, 5. maja 2020, ob 17. uri, bodo udeležencem predstavljeni ključni koraki in nasveti za uspešno izvedbo diplomskega dela, in sicer izbira teme dela, mentorja, izvedba terminskega načrta pisanja in priprave, izbira literature ter drugih pomembnih podrobnosti, na katera mora biti študent pozoren.

Izvajalec predavanja je izr. prof. dr. Dejan Hozjan, koordinator mag. štud. prog. Izobraževanje odraslih in razvoj kariere.

Predavanje bo obsegalo eno uro predstavitve, nato bo predavatelj na voljo za posamična vprašanja udeležencev. 

UŠZP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamudit