torek, 13. november 2018

Kaj mi povedo sanje?

V torek, 13.11.2018, ob 17.30 uri Center dnevnih aktivnosti za starejše občane Koper vabi na brezplačno delavnico KAJ MI POVEDO SANJE?, ki bo potekala v njihovih prostorih, v Kopru. 

Si zapomnite, kaj ste sanjali? So vaše sanje po navadi prijetne ali manj prijetne?  Ste razmišljali o tem, kako se sanje povezujejo z vašimi trenutnimi življenjskimi okoliščinami? Ali si lahko razlagamo sanje po vnaprej jasno določenih pravilih?  To so samo nekatera od vprašanj, na katera bomo skupaj poskušali odgovoriti. 

Dotaknili se bomo znanstvenega vidika razlage sanj in si jih poskušali razložiti v smeri soočanja z našo podzavestjo. Podzavest je sicer zanimiva reč. V sanjah nam marsikaj lahko sporoča o naših najbolj globokih željah  in duševni bolečini.  Pomembno jo je le razumeti. O korakih, kako si sanje razlagati in jih umeščati v naš zavestni svet ter si posledično pomagati do boljšega razumevanja samih sebe pa kmalu na delavnici. 

Delavnico bo vodila magistrica biopsihologije Nikolina Jeretič, strokovna vodja Zavoda Primorsko svetovalno središče, Koper.

Vljudno vabljeni.