ponedeljek, 16. april 2018

Paintball turnir

paintball

Se želiš preizkusiti v pustolovščini, ki posameznika napolni z veliko mero pozitivne energije, zabave, dobre volje in mu omogoča sprostitev? Poizkusi paintball, zabavna igra, ki igralcem v ekipni borbi za zmago krepi samozavest, sposobnost hitrega razmišljanja in odločnost.

Dogodek, ki ga pripravlja Univerzitetna športna zveza Primorske, se bo odvil v ponedeljek, 16.4.2018, ob 16. uri na Paintball poligonu v Hrvatinih. Vsakega, ki se želi pridružiti preizkušnji vabimo, da izpolni spletno prijavnico do nedelje, 15.4.2018.

Cena na udeleženca znaša minimalno 12€ (za 100 kuglic), v primeru dokupljenih kuglic je cena višja.

V ceno je vštet najem opreme (zaščitni kombinezon, maska, označevalni trak, marker in barvne kuglice). Posameznik potrebuje le primerno športno obleko in obutev ter željo po novi pustolovščini. Za varen potek igre skrbi inštruktor, ki je vedno prisoten. Paintball se igra v naravi in omogoča aktivno preživljanje prostega časa na svežem zraku.

Ograjen in taktično urejen poligon ponuja več kombinacij in možnosti poteka igre. Igralci se bodo s pomočjo posebne puške na zrak imenovane marker in barvnih kuglic med seboj markirali in s tem izločali iz igre, vse dokler na terenu ostane le en neoznačen zmagovalec.

V primeru, da bo organizator prejel dovolj prijav, bo izveden turnir. Organizator si pridržuje pravico do sprememb v programu ali odpovedi zaradi neprimernih vremenskih razmer. Dodatne informacije glede izvedbe, cene in sprememb bodo prijavljeni prejeli najkasneje 16.4.2018 do 11. ure po elektronski pošti ali SMS.